Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 9g6.9kcal1.2g0.1g0g0.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )3.2g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g55kcal1.6g10g0.3g2.5g
Grahamjauho 47g153kcal4.9g28.3g1g4.6g
Vehnäjauho puolikarkea 50g173kcal5.1g35.2g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g832kcal25.6g147.2g10g19g
Valittu annoskoko222g416kcal12.8g73.6g5g9.5g
Annoskoko puolitettuna111g208kcal6.4g36.8g2.5g4.8g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901