Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g9g10kcal0.5g2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g543kcal49.4g11g32.2g5g
Valittu annoskoko222g272kcal24.7g5.5g16.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna111g136kcal12.4g2.8g8.1g1.3g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349