Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 113g85kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g56g71kcal2.8g1.6g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto28g93kcal7.6g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g516kcal25.8g40.8g25.8g3.2g
Valittu annoskoko222g258kcal12.9g20.4g12.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna111g129kcal6.5g10.2g6.5g0.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314