Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 97g331kcal9.8g67.6g1.2g3.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 74g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%30g83kcal8.6g0.7g5g0g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g1232kcal42g146.6g51g6.8g
Valittu annoskoko222g616kcal21g73.3g25.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna111g308kcal10.5g36.7g12.8g1.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531