Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 26g106kcal0g26g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Mustikka metsä- 70g31kcal0.3g4.5g0.4g2.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.2g2.5g0.1g0g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g922kcal22.6g112.2g39.4g8g
Valittu annoskoko222g461kcal11.3g56.1g19.7g4g
Annoskoko puolitettuna111g230kcal5.7g28.1g9.9g2g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.3g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271