Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai46g160kcal5.5g32.4g1g1.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio40g132kcal2.8g5.2g10.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g30g84kcal0.8g1.1g8.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl35g46kcal4.6g0.1g2.9g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g13kcal0g3.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g1441kcal31g136g84.2g3g
Valittu annoskoko222g720kcal15.5g68g42.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g360kcal7.8g34g21.1g0.8g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259