Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 37g51kcal4.6g0.1g3.6g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g495kcal60.6g4g26.2g1.4g
Valittu annoskoko222g248kcal30.3g2g13.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna111g124kcal15.2g1g6.6g0.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684