Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)38g68kcal7.1g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g733kcal68.4g3.6g48.8g1.2g
Valittu annoskoko222g367kcal34.2g1.8g24.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g183kcal17.1g0.9g12.2g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164