Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g175g235kcal15.6g31.9g4.6g7.5g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g617kcal32.2g66.8g22.8g15.8g
Valittu annoskoko222g308kcal16.1g33.4g11.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna111g154kcal8.1g16.7g5.7g4g
Arvot/100g100g139kcal7.3g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788