Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 29g103kcal0.1g0g11.6g0g
Sokeri 37g151kcal0g37g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.8g0.3g1g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe15g54kcal0.6g11.9g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.3g24kcal1.7g3.3g1.5g0.8g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g29g89kcal2.8g17.8g0.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g1129kcal23g184.2g34.2g12g
Valittu annoskoko222g565kcal11.5g92.1g17.1g6g
Annoskoko puolitettuna111g282kcal5.8g46.1g8.6g3g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.4g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182