Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 115g164kcal14.4g0.3g11.8g0g
Canderel makeutusjauhe3.5g13kcal0.1g3.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.5g13kcal0.6g0.4g0.8g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl70g237kcal1.4g2.1g24.4g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g27g141kcal2g9.1g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g1155kcal37.2g34.4g95.6g2.2g
Valittu annoskoko222g578kcal18.6g17.2g47.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna111g289kcal9.3g8.6g23.9g0.6g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580