Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g88g21kcal1.6g2.6g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g290kcal1.8g2.6g30.7g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g648kcal8g15g62.4g5g
Valittu annoskoko222g324kcal4g7.5g31.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna111g162kcal2g3.8g15.6g1.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750