Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g58g133kcal3.9g24.2g1g8.1g
Tonnikala vedessä 41g43kcal9.2g0g0.6g0g
Tomaatti 73g17kcal0.4g2.5g0.2g1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)20g55kcal6.1g0g3.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.4g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Becel kevyt margariini 5g8.7g28kcal0.1g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g567kcal40.8g54.8g17.2g19.4g
Valittu annoskoko222g283kcal20.4g27.4g8.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna111g142kcal10.2g13.7g4.3g4.9g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778