Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta44g66kcal8.7g0g3.5g0g
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g16g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g167kcal20.6g4g7.4g2g
Valittu annoskoko222g83kcal10.3g2g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna111g42kcal5.2g1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g38kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572