Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)113g142kcal21.3g3.8g4.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g35g98kcal6.3g0.2g8.1g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kuohukerma (Ingman)31g106kcal0.7g1g10.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g715kcal57.6g13.6g47.2g1.2g
Valittu annoskoko223g357kcal28.8g6.8g23.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g179kcal14.4g3.4g11.8g0.3g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3.1g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895