Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka84g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Parsakaali brokkoli 52g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g135kcal8g10.2g5.6g6.8g
Valittu annoskoko223g67kcal4g5.1g2.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna111g34kcal2g2.6g1.4g1.7g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303