Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Kalkkuna 25g49kcal7.9g0g1.9g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g3.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g142kcal17.8g7.2g4g3.6g
Valittu annoskoko223g71kcal8.9g3.6g2g1.8g
Annoskoko puolitettuna111g36kcal4.5g1.8g1g0.9g
Arvot/100g100g32kcal4g1.6g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309