Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g45g18kcal1.7g2.9g0g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g215kcal0.3g0.3g23.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g90g314kcal3.1g72.7g0.9g2.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g7kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g1511kcal10.6g250.6g50g6.6g
Valittu annoskoko223g756kcal5.3g125.3g25g3.3g
Annoskoko puolitettuna111g378kcal2.7g62.7g12.5g1.7g
Arvot/100g100g340kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349