Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Cashewpähkinä 13g72kcal2.5g2.4g5.8g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g810kcal58g12.8g58.4g2g
Valittu annoskoko223g405kcal29g6.4g29.2g1g
Annoskoko puolitettuna111g202kcal14.5g3.2g14.6g0.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853