Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g203kcal7.1g2.2g18.3g0g
Kookoshiutale 11g75kcal0.9g0.7g7.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)42g305kcal0g0g33.8g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g28g16kcal2.5g1.4g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)28g35kcal0.9g1g2.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g8.5g32kcal0.1g7.9g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi 51g17kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.4g4.7kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g1428kcal28.8g34.4g128.8g5.4g
Valittu annoskoko223g714kcal14.4g17.2g64.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna111g357kcal7.2g8.6g32.2g1.4g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.7g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904