Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)19g59kcal2.2g11.8g0.3g2.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 94g121kcal19.4g0g4.7g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%5.6g6.2kcal1g0.1g0.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g3.7g11kcal1.9g1.3g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g510kcal52.4g35.4g17.2g7g
Valittu annoskoko223g255kcal26.2g17.7g8.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna111g128kcal13.1g8.9g4.3g1.8g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550