Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Ruokakerma Valio 5%47g28kcal0.6g1.3g2.3g0g
Oltermanni, perinteinen15g54kcal3.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g302kcal11.8g32g13.6g5.6g
Valittu annoskoko223g151kcal5.9g16g6.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna111g76kcal3g8g3.4g1.4g
Arvot/100g100g68kcal2.6g7.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207