Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g169g296kcal32.1g0g18.6g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g624kcal65.2g5g37.2g2.2g
Valittu annoskoko223g312kcal32.6g2.5g18.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna111g156kcal16.3g1.3g9.3g0.6g
Arvot/100g100g140kcal14.6g1.1g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718