Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g197kcal3.8g27.6g6.4g10.4g
Valittu annoskoko223g98kcal1.9g13.8g3.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna111g49kcal1g6.9g1.6g2.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937