Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3g27kcal0g0g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Soijakastike3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Possun Ulkofile, 100g30g38kcal6.3g0g1.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g3g10kcal0.6g0g0.9g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g302kcal17.2g21.2g16.2g5.4g
Valittu annoskoko223g151kcal8.6g10.6g8.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna112g76kcal4.3g5.3g4.1g1.4g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246