Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g55g36kcal6g2.3g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g88g30kcal0.2g6.2g0.3g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Kerma, ruoka 15% Flora22g33kcal0.4g0.8g3.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.8kcal0g1g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Rusina 13g38kcal0.4g7.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g502kcal18.8g76.6g11.8g6.2g
Valittu annoskoko223g251kcal9.4g38.3g5.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna111g125kcal4.7g19.2g3g1.6g
Arvot/100g100g113kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313