Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal94.9g0g50g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g375g124kcal4.1g17.6g1.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.7g1g5g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g2784kcal221.2g200.4g110.4g12.8g
Valittu annoskoko2220g1392kcal110.6g100.2g55.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna1110g696kcal55.3g50.1g27.6g3.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571