Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.8g3.1g9.1g
Margariini 60%, keskiarvo 201g1070kcal0.7g0.7g120.5g0g
Juusto, keskiarvo 402g1406kcal100.6g1g111.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 402g136kcal12.3g19.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 332g473kcal41.4g1g34g0g
Tonnikala öljyssä 301g572kcal81.7g0g27.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 321g332kcal11.1g57.9g3.4g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g9769kcal548.8g526.2g599.6g36.8g
Valittu annoskoko2220g4885kcal274.4g263.1g299.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna1110g2442kcal137.2g131.6g149.9g9.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453