Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 260g1055kcal0g259.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Mustikka metsä- 700g308kcal3.5g44.8g4.2g23.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g9217kcal227.2g1119.6g393.4g80.4g
Valittu annoskoko2220g4609kcal113.6g559.8g196.7g40.2g
Annoskoko puolitettuna1110g2304kcal56.8g279.9g98.4g20.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271