Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1600g1280kcal272g16g16g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g80g465kcal17.5g7.6g40.5g8.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g120g688kcal21.2g8.4g59.5g14.2g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g8394kcal681.2g67g602.4g45g
Valittu annoskoko2220g4197kcal340.6g33.5g301.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna1110g2099kcal170.3g16.8g150.6g11.3g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136