Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1372g1957kcal171.5g4.1g140.6g0g
Tonnikala vedessä 249g261kcal56g0g3.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)100g46kcal1.7g8g0.8g1.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)249g823kcal67.3g0g59.9g0g
Tomaatti, tuore249g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g6274kcal596g43.2g411.4g10.2g
Valittu annoskoko2220g3137kcal298g21.6g205.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna1110g1569kcal149g10.8g102.9g2.6g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388