Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g900g756kcal9.9g164.7g3.6g16.2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g300g1836kcal63.3g20.7g167.4g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g100g400kcal20g52g12g32g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g25g72kcal0g3.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g50g0.3kcal0g49.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti35g175kcal8.7g11.7g10.1g9.9g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g85g454kcal4.2g44.2g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g9043kcal352.2g714.4g553.4g116.4g
Valittu annoskoko2220g4522kcal176.1g357.2g276.7g58.2g
Annoskoko puolitettuna1110g2261kcal88.1g178.6g138.4g29.1g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520