Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 310g212kcal48.7g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1101g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 330g251kcal6.2g51.2g0.7g3.3g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g200g340kcal7g11g30g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioitu 4.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g1782kcal131.6g148.6g66.2g21g
Valittu annoskoko2224g891kcal65.8g74.3g33.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna1112g446kcal32.9g37.2g16.6g5.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334