Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1787kcal53.1g364.7g6.3g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g134g721kcal0.3g0.4g80.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen468g154kcal15.4g22.9g0g0g
Raparperi, tuore668g207kcal4.7g36.7g0.7g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g8785kcal167.4g1545.6g189.2g55.4g
Valittu annoskoko2224g4393kcal83.7g772.8g94.6g27.7g
Annoskoko puolitettuna1112g2196kcal41.9g386.4g47.3g13.9g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669