Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1603g1282kcal272.5g16g16g0g
Voi 200g1453kcal2.4g0.8g162.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g80g466kcal17.6g7.6g40.6g8.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g120g689kcal21.3g8.4g59.6g14.2g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g8409kcal682.6g67g603.4g45g
Valittu annoskoko2224g4205kcal341.3g33.5g301.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna1112g2102kcal170.7g16.8g150.9g11.3g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136