Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 140g491kcal16.1g98g2g5.2g
Grahamjauho 110g361kcal11.6g66.8g2.4g10.9g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g400g2440kcal74.8g21.4g216.4g54g
Banaani, kuorittu 750g653kcal7.9g137.2g3g13.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g200g748kcal0g194g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g14393kcal282.8g1399g818.2g167.4g
Valittu annoskoko2224g7196kcal141.4g699.5g409.1g83.7g
Annoskoko puolitettuna1112g3598kcal70.7g349.8g204.6g41.9g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844