Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 320g340kcal12.8g62.1g2.9g5.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 534g551kcal18.4g96.1g5.7g15.5g
Salaatti, jäävuori tuore267g27kcal2.9g2.1g0.5g2.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)21g4.3kcal0g1.4g0g0g
Tonnikala vedessä 494g516kcal110.8g0g7.4g0g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Omena, keskikokoinen 200g374g127kcal0.7g26.5g1.1g6.7g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g3230kcal298.8g386g36.2g73g
Valittu annoskoko2224g1615kcal149.4g193g18.1g36.5g
Annoskoko puolitettuna1112g808kcal74.7g96.5g9.1g18.3g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211