Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g751g188kcal9.8g31.5g1.5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Chili, jauhettu (), annos 6g3g11kcal0.4g1.6g0.5g1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g105g273kcal10.5g49.4g3.2g5.4g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton150g240kcal12g6g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g1998kcal72.4g206g96.6g18.6g
Valittu annoskoko2226g999kcal36.2g103g48.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna1113g500kcal18.1g51.5g24.2g4.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175