Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.7g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 175g558kcal42.7g80g3.3g15.6g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Juuriselleri 236g74kcal3g10.9g0.5g7.3g
Herne, pakaste (rainbow)350g298kcal21g52.5g0g10.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g298kcal4.9g15.4g24.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g88g131kcal15.8g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g2843kcal180g333g77.2g72.4g
Valittu annoskoko2226g1421kcal90g166.5g38.6g36.2g
Annoskoko puolitettuna1113g711kcal45g83.3g19.3g18.1g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520