Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g525g105kcal13.1g6.3g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Tomaattimurska, 1 prk933g250kcal5.6g49.5g1.9g13.1g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.4g19kcal0.5g4.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g27g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Timjami 4.7g13kcal0.4g1.3g0.3g1.7g
Basilika, kuivattu 7g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g3263kcal262.6g137.8g180.2g39.2g
Valittu annoskoko2226g1631kcal131.3g68.9g90.1g19.6g
Annoskoko puolitettuna1113g816kcal65.7g34.5g45.1g9.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267