Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Bataatti, kuorittu 195g158kcal3.1g32.8g0.1g5.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kanasuikale hunajamarinoitu600g780kcal108g13.2g36.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti225g407kcal6.1g27g31.5g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g300g330kcal54g6g9g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P375g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g4539kcal369.8g340.4g186.6g28.2g
Valittu annoskoko2226g2270kcal184.9g170.2g93.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna1113g1135kcal92.5g85.1g46.7g7.1g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852