Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g465g154kcal15.4g22.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 340g1168kcal34.7g238.2g4.1g11.9g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g35g230kcal0g0g25.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki291g163kcal24.7g14.5g0.6g0g
Vesi465g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g116g93kcal23.3g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Oltermanni 17%239g644kcal71.5g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g5620kcal402g552.6g193.6g23.8g
Valittu annoskoko2226g2810kcal201g276.3g96.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna1113g1405kcal100.5g138.2g48.4g6g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339