Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai229g801kcal27.5g162.4g4.8g6.9g
Sokeri149g604kcal0g148.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu404g509kcal44.5g1.2g36.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus105g337kcal11.6g67.4g1.7g8.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1317g434kcal43.4g64.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g5617kcal254.4g888.6g112.8g30.6g
Valittu annoskoko2226g2809kcal127.2g444.3g56.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1113g1404kcal63.6g222.2g28.2g7.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230