Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1800g1373kcal310.5g0g12.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g4547kcal629.8g32.2g206.6g11.4g
Valittu annoskoko2226g2274kcal314.9g16.1g103.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna1113g1137kcal157.5g8.1g51.7g2.9g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638