Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 841g1903kcal134.6g4.2g151.4g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 351g323kcal55.4g8.8g7g0g
Tonnikala vedessä 491g513kcal110.1g0g7.4g0g
Herkkusieni säilyke 351g59kcal7.4g0.7g1.1g8.4g
Kermajuusto (Pohjanpoika)158g615kcal37.9g3.2g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g7335kcal691.6g34g491.8g16.8g
Valittu annoskoko2226g3668kcal345.8g17g245.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna1113g1834kcal172.9g8.5g123g4.2g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830