Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g109g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g253kcal6.2g19.2g16g7.8g
Valittu annoskoko223g127kcal3.1g9.6g8g3.9g
Annoskoko puolitettuna112g63kcal1.6g4.8g4g2g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208