Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 56g107kcal9.7g3.1g6.2g0.3g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)28g45kcal2.3g1.1g3.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Becel juokseva, annos 10g2.1g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g56g186kcal6.8g36.6g1.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g745kcal39.4g89.4g25.8g12.2g
Valittu annoskoko223g373kcal19.7g44.7g12.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna112g186kcal9.9g22.4g6.5g3.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007