Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)19g48kcal3.4g0.6g3.6g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g90g99kcal18g0g4.5g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g26g5.4kcal0.5g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi vähäsuolainen 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g50g22kcal0.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g435kcal45.6g10.4g24g1g
Valittu annoskoko223g218kcal22.8g5.2g12g0.5g
Annoskoko puolitettuna112g109kcal11.4g2.6g6g0.3g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848