Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g48g74kcal6.7g1.2g4.8g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Porkkana, tuore25g6.9kcal0.1g1.4g0g0.6g
Selleri, annos 50g3.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g224kcal15.2g17g10g2.4g
Valittu annoskoko224g112kcal7.6g8.5g5g1.2g
Annoskoko puolitettuna112g56kcal3.8g4.3g2.5g0.6g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915