Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.1g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk40g11kcal0.2g2.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g40g68kcal7.6g0g4g0g
Ketsuppi, Heinz5g5.2kcal0g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g247kcal18.2g21.2g8.8g4.2g
Valittu annoskoko223g124kcal9.1g10.6g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna112g62kcal4.6g5.3g2.2g1.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019